GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης - Ήταν τυλιγμένο με πετονιά και λάστιχα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η μυστηριώδης δολοφονία του άνδρα που βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στα Λιμανάκια της Βουλια...

Σε θρίλερ εξελίσσεται η μυστηριώδης δολοφονία του άνδρα που βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, καθώς η έρευνα του Λιμενικού στην περιοχή αποκάλυψε ένα σκηνικό φρίκης που είχε στηθεί για να κρατήσει τη σορό του στο βυθό.

Κλιμάκιο βατραχανθρώπων της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος ερεύνησε ακόμη μία φορά τη θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε η σορός του 38χρονου αλλοδαπού, που διαπιστώθηκε πως ήταν τυλιγμένος με πορτοκαλί πετονιά και λάστιχα ποτίσματος, τα οποία ήταν μπλεγμένα σε έναν βράχο, συγκρατώντας το πτώμα μισοβυθισμένο στο νερό.

Οι άνδρες του Β’ Λιμενικού Τμήματος Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση αναζητούν έστω και το παραμικρό στοιχείο που θα φωτίσει την περίεργη αυτή υπόθεση. Για την ώρα, περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροτομής που έχουν παραγγείλει στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η εξακρίβωση της αιτίας του θανάτου θα βοηθήσει τις έρευνες και ίσως αποκαλυφθεί πώς βρέθηκε η σορός σε σημείο που δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και χρειάστηκε να ανασυρθεί από σκάφος του Λιμενικού.

Ο 38χρονος εντοπίστηκε τυχαία από λουόμενους και από την πρώτη στιγμή δεν υπήρξε αμφιβολία ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, καθώς το σκηνικό που είχε στηθεί παρέπεμπε σε πρακτικές μαφιόζων.

Το νέο έγκλημα ξύπνησε μνήμες από το άγριο φονικό που είχε αποκαλυφθεί το καλοκαίρι του 2016 στην περιοχή, με θύμα έναν 50χρονο που αναγνωρίστηκε από τα τατουάζ του. Τότε είχαν συλληφθεί ως δράστες ένας 34χρονος και η 19χρονη φίλη του. Ο 34χρονος είχε ομολογήσει ότι χτύπησε τον 50χρονο με έναν ανεμιστήρα στο κεφάλι μέσα στο σπίτι της φίλης του στη Δραπετσώνα, επειδή προσπάθησε να παρενοχλήσει την κοπέλα. Στη συνέχεια οι δυο τους έδεσαν τον άτυχο άνδρα, τον έβαλαν στο αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στα Λιμανάκια, όπου τον ξαναχτύπησαν και ακολούθως τον έκαψαν για να μην αναγνωρίζεται.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση