GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παρασκήνιο της ορκωμοσίας - Οι μηχανόβιες, η ετοιμόγεννη και ο βουλευτής με τις πέντε... γυναίκες - ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός από το τελετουργικό δόθηκε και μάχη εντυπώσεων στην ορκωμοσία της Βουλής. Από το κόκκινο χαλί πέρασαν λαμπερές παρουσίες με τα ...

Εκτός από το τελετουργικό δόθηκε και μάχη εντυπώσεων στην ορκωμοσία της Βουλής. Από το κόκκινο χαλί πέρασαν λαμπερές παρουσίες με τα φλας να μαγνητίζουν οι κομψές κυρίες με έντονα χρώματα και ψηλοτάκουνες γόβες.

Οι κυρίες της Βουλής ξεχώρισαν με τις λαμπερές εμφανίσεις τους ενώ όλες εξέφρασαν τον ενθουσιασμό και τη συγκίνησή τους και τη διάθεσή τους για προσφορά στα κοινά,

Στα παραλειπόμενα της ορκωμοσίας είναι πως με μηχανή έφθασαν στο Κοινοβούλιο η Ραλλία Χρηστίδου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Δόμνα Μιχαηλίδου, η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Η βουλευτής της ΝΔ Άννα Ευθυμίου που βρέθηκε για πρώτη φορά στα έδρανα της Βουλής είναι 8 μηνών έγκυος.

Ο κ. Βασίλης Βασιλικός δεν αποχωρίστηκε το χαρακτηριστικό καπέλο του, το οποίο έβγαλε μόνο τη στιγμή της ορκωμοσίας, ενώ ξεχώρισε η επιβλητική παρουσία του Ψαραντώνη.

Από τα θεωρεία παρακολούθησαν ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, η πεθερά του και η αδερφή του Κατερίνα, αλλά και η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου. Ο Κώστας Καραμανλής κάθισε ως συνήθως στα πίσω έδρανα. Οι "πρωτάρηδες" έβγαλαν δεκάδες selfie.

Σύζυγοι, συγγενείς και παιδιά βρέθηκαν κοντά στους βουλευτές. Τα φλας έκλεψε ο 7 μηνών γιος του Σίμου Κεδίκογλου, ενώ ο Γιάννης Καλλιάνος έφθασε με τη μητέρα του και ο νιόπαντρος Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τη σύζυγό του. Ο βουλευτής της ΝΔ Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης έφθασε με τις πέντε γυναίκες του καθώς έχει τέσσερις κόρες.

Δείτςε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση