GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΛΟ! «Λανθασμένη και άστοχη» χαρακτηρίζει τώρα τη δήλωση του για τα «αποβράσματα» ο Καραμανλής...

«Για να το ξεκαθαρίσουμε, σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι όποιος δεν πληρώνει εισιτήριο είναι «απόβρασμα», ούτε ότι πρέπει να νιώθει έ...

«Για να το ξεκαθαρίσουμε, σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι όποιος δεν πληρώνει εισιτήριο είναι «απόβρασμα», ούτε ότι πρέπει να νιώθει έτσι», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δήλωσή του ότι «αυτός που δεν πληρώνει εισιτήριο στο μετρό θα πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας»

Συγκεκριμένα, ο κ. Καραμανλής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ», υποστήριξε ότι «θα υπάρξει έλεγχος, το πρόβλημα ήταν αρκετά πιο έντονο πριν από λίγο καιρό. Αυτό που σκεφτόμαστε να κάνουμε, είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί στη Γαλλία και την Αμερική, είναι να υπάρξει μια πολύ μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για τους λεγόμενους τζαμπατζήδες» προσθέτοντας ότι το ζήτημα δεν είναι να έρθω εγώ να σε πιάσω, το ζήτημα είναι ότι ο ίδιος ο άνθρωπος που κάνει αυτή την πράξη πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε τζάμπα στο Μετρό».
Η δήλωση αυτή προκάλεσε άμεσα την αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ενώ έγινε viral στα social media με τον υπουργό στην ανάρτησή του να προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοούσε.

Δείτε την ανάρτησή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση