GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητέρα και κόρη χάθηκαν σε φαράγγι στη Σητεία - Νυχτερινή επιχείρηση για τον εντοπισμό τους

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μίας μητέρας και της κόρης της, από τη Γαλλία, που έχασαν τον προσανατολισμό τους στο Φαράγγι του Ρίχτη...

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μίας μητέρας και της κόρης της, από τη Γαλλία, που έχασαν τον προσανατολισμό τους στο Φαράγγι του Ρίχτη, στα Μουλιανά Σητείας, περίπου στις 21.00 το βράδυ της Τρίτης.

Οι δύο γυναίκες, ζήτησαν βοήθεια μέσω του αριθμού 112 και στο σημείο έσπευσαν τέσσερα άτομα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας και μέλη της ΕΔΕΑΚ, που έπειτα από έρευνες τεσσάρων ωρών κατάφεραν να τις εντοπίσουν. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε τελικά, στη 01.37 τα ξημερώματα.

Εν τω μεταξύ, νωρίς το μεσημέρι, η Πυροσβεστική χρειάστηκε να σπεύσει με δύο οχήματα και τέσσερις υπαλλήλους από το Π.Κ.Κανδάνου, στο Φαράγγι της Αγίας Ειρήνης, όπου ένα άτομο είχε τραυματιστεί. Η επιχείρηση προσέγγισής του και μεταφοράς του ολοκληρώθηκε στις 16.37.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση