GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνθρωπος το πιο βάρβαρο ζώο - Έθαψαν κουτάβι ζωντανό στη Χαβάη αφού το είχαν βασανίσει - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Το κουτάβι δύο μηνών σώθηκε από μία πληροφορία που έδωσε το κοινό στην αρμόδια υπηρεσία της Χαβάης. Αμέσως έσπευσαν υπάλληλοι και εντ...

Το κουτάβι δύο μηνών σώθηκε από μία πληροφορία που έδωσε το κοινό στην αρμόδια υπηρεσία της Χαβάης. Αμέσως έσπευσαν υπάλληλοι και εντόπισαν θαμμένη μέσα στο χώμα τη μικρούλα Λεϊαλόχα. Ήταν τρομερά πρησμένη, καμένη από τον ήλιο και έχοντας χάσει το 90% από το τρίχωμά της. Έλειπε ακόμη και μέρος από την πατούσα της το οποίο εικάζεται ότι της το είχαν πετσοκόψει με σκουριασμένο μαχαίρι το οποίο βρέθηκε θαμμένο μαζί της. Το δύο μηνών κουτάβι είχε υποστεί βασανιστήρια και κακομεταχείριση προτού το θάψουν ζωντανό στην άμμο στην παραλία Ο'αχου.

Τη μετέφεραν αμέσως στο κτηνιατρείο για να ελέγξουν την κατάστασή της. Είχε πάθει αφυδάτωση και έπασχε από σοβαρή δερματική πάθηση. Έπειτα από έκκληση των αρμόδιων Αρχών, η μικρούλα βρήκε θετή οικογένεια. Η Αμάντα την πήρε σπίτι της και της έδωσε αγάπη και τρυφερότητα και παράλληλα μάχη για να βοηθήσει τη Λεϊαλόχα να ξεπεράσει το σοκ και να επανέλθει.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή της στα social media την πρώτη φορά που της έκανε μπάνιο την περασμένη Πέμπτη, αιμορραγούσε από κάθε ίντσα της. Ωστόσο, σιγά σιγά δείχνει να συνέρχεται και για πρώτη φορά βγήκε από το κρεβάτι της για να δει τι φαγητό υπάρχει αλλά και τους καλεσμένους στο σπίτι ξεθαρρεύοντας, αφού η μόνη της διαδρομή ήταν από το κρεβάτι της στο μπάνιο. Παρουσιάζουν βελτίωση τόσο η αυτοπεποίθησή της όσο και η υγεία της. '"Έχει πολύ δρόμο ακόμη αλλά τα χειρότερα πέρασαν" έγραψε η Αμάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση