GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλές του Ρουβίκωνα για «παρεμβάσεις» σε τουριστικά μέρη της Αθήνας - ΦΩΤΟ

Απειλές εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας, Γιώργος Καλαϊτζίδης μετά τις συλλήψεις...

Απειλές εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας, Γιώργος Καλαϊτζίδης μετά τις συλλήψεις δύο μελών για την επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΕΒ και κάνει λόγο για «παρεμβάσεις» στα πιο τουριστικά μέρη της πρωτεύουσας.

Με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του στο facebook, σημειώνει: «Αν η δεξιά κλιμακώσει την καταστολή απέναντι μας με συγκεκριμένες κινήσεις θα πράξουμε και εμείς ανάλογα. Αν το επόμενο διάστημα κινηθούν με "μηδενικές ανοχές" θα λάβουν χώρα δεκάδες παρεμβάσεις της ομάδας στα πιο τουριστικά μέρη της πρωτεύουσας. Παρεμβάσεις που έχουν ετοιμαστεί ήδη. Σήμερα σουλατσάραμε επί ώρα στο μουσείο της Ακρόπολης και στην Αρεοπαγίτου χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί από κανέναν (Εγώ σήμερα προσπαθούσα να ηρεμήσω τον υπεύθυνο ασφάλειας του μουσείου της Ακρόπολης).

«Κανονίστε να μην υπάρξει κλιμάκωση από μεριά σας, αλλιώς θα δείτε παρεμβάσεις δεκάδων ατόμων σε όλα τα τουριστικά μέρη και τους νεόφερτους μαυροντυμένους κομάντο με τα αυτόματα και τα βανάκια να κυνηγάνε διαδηλωτές μπροστά στα έντρομα μάτια γερμανών τουριστών», πρόσθεσε.

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση