GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ: Νεκρός σε τροχαίο ο γιος του Ζαχαριά

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το απόγευμα ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών “Ζαχαριάς”, σε τρο...

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το απόγευμα ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών “Ζαχαριάς”, σε τροχαίο που σημειώθηκε στη λεωφόρο Τραπεζούντος, στον Άγιο Στέφανο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 23χρονος Αλέξανδρος έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει με σφοδρότητα σε κολώνα.
Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, που απεγκλώβισαν τον οδηγό, ο οποίος στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η Τροχαία Κηφισιάς διενεργεί την προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος. 
Η σημερινή τραγωδία ξυπνά μνήμες από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο είχε χάσει τη ζωή του ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, το 2017, όταν η Πόρσε που οδηγούσε έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.
Εκτός από τον 24χρονο οδηγό της Πόρσε, νεκρός είχε ανασυρθεί και ο συνοδηγός του οχήματος, Ανδρέας Γεωργακόπουλος. Τραγικό θάνατο, βρήκαν, επίσης, και οι επιβαίνοντες στο σταθμευμένο όχημα του Υπάτιου Πατμάνογλου, η σύζυγός του, Αποστολία και ο 3χρονος γιος τους, Παύλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση