GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρόμος στον αέρα - Εξερράγη φορτιστής και ξέσπασε φωτιά στο αεροσκάφος - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Αεροσκάφος των Virgin Atlantic που απογειώθηκε από τη Νέα Υόρκη με προορισμό το Λονδίνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Βοστώνη όταν...

Αεροσκάφος των Virgin Atlantic που απογειώθηκε από τη Νέα Υόρκη με προορισμό το Λονδίνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Βοστώνη όταν ξέσπασε φωτιά στη διάρκεια της πτήσης.

Η αστυνομία της Μασαχουσέτης ανακοίνωσε ότι ένας φορτιστής εξερράγη σε θέση επιβάτη της Α' θέσης με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά, λίγο μετά την απογείωση του τζετ από το JFK. Όλοι οι 217 επιβάτες και το πλήρωμα είναι ασφαλείς και αποβιβάστηκαν αμέσως μετά την αναγκαστική προσγείωση στη Βοστώνη όπου έσπευσαν πυροσβέστες.

Πάντως, ένας επιβάτης κατήγγειλε ότι έπρεπε να κάθονται να περιμένουν μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους που μύριζε καπνό ώσπου να φθάσουν οι πυροσβέστες.

"Μας είπαν ότι υπάρχει φωτιά και θα κάναμε αναγκαστική προσγείωση σύντομα. Όλοι μυρίζαμε τον καπνό αλλά κανείς δεν μας είπε τι είχε συμβεί. Το μάθαμε αμέσως μόλις αποβιβαστήκαμε ότι είχε πιάσει φωτιά στην πρώτη θέση. Το να καθόμαστε να περιμένουμε σε μια καμπίνα που μυρίζει καπνίλα τους πυροσβέστες να τσεκάρουν αν όλα είναι εντάξει, δεν είναι και καλό. Δεν έπρεπε η προτεραιότητα να είναι να βγουν όλοι πρώτα από το αεροσκάφος; Επί μία ώρα μυρίζαμε τα αποκαΐδια της ηλεκτρικής συσκευής" κατήγγειλε ο επιβάτης που τόνισε ότι τους είπαν τελικά ότι μία τηλεόραση έπιασε φωτιά στην πρώτη θέση, ενώ οι έρευνες έδειξαν ότι φορτιστής κινητού τηλεφώνου εξερράγη πυροδοτώντας τη φωτιά.

Όπως έδειξαν τα αρχεία, το αεροσκάφος απογειώθηκε στις 8 το απόγευμα από τη Νέα Υόρκη με το πρόβλημα να εντοπίζεται γύρω στα 25 λεπτά μετά. Στις 8.50 η πτήση προσγειώθηκε στη Βοστώνη. Η Virgin Atlantic ερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος στην πτήση 138 που αναμενόταν στο Λονδίνο σήμερα το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση