GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΠΛΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Όταν ο Άδωνις εξευτέλιζε (ως ΝΔ) την Γιάννα και ρωτούσε «πού πήγαν τα εκατομμύρια»...

Με ειρωνεία και χιούμορ σχολίασε το πρωί της Δευτέρας 20 Οκτωβρίου 2014, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5, ο κοινοβουλευτικός εκπ...

Με ειρωνεία και χιούμορ σχολίασε το πρωί της Δευτέρας 20 Οκτωβρίου 2014, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης τα όσα είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, στην Καθημερινή της Κυριακής, την προηγούμενη ημέρα, η Γιάννα Αγγελοπούλου.
Ο Αδ. Γεωργιάδης στάθηκε ιδίως στο γεγονός ότι η «σιδηρά κυρία» του Αθήνα 2004, δήλωσε στη συνέντευξή της «αντισυστημική».
«Δεν έχει πλάκα ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη είναι αντισυστημική; Οτι ένας άνθρωπος που είναι δισεκατομμυριούχος και ζει τη μισή ζωή του στο Γκστάαντ και την άλλη μισή στον Πύργο στο Λονδίνο και στο ενδιάμεσο κάνει μια βόλτα στην Αράχωβα για να ξεσκάσει, δηλώνει ότι θα ψηφίσει Τσίπρα γιατί δεν τον φοβάται και δηλώνει αντισυστημική;» αναρωτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.
«Απ’ ό,τι μαθαίνω, ο γιος της κάνει μεγάλη εκστρατεία στο Χάρβαρντ, με διάφορα άλλα φτωχόπαιδα των λαϊκών συνοικιών. Μάχονται για το κατώτατο εισόδημα και τη φτώχεια, σκληρά. Έχουν ταράξει το αμερικανικό κατεστημένο αυτοί οι αντισυστημικοί!» συνέχισε με το γνωστό του ύφος ο Αδ. Γεωργιάδης.
«Είναι ένα πρόσωπο που θέλει να παίζει στο νέο σκηνικό, διότι όταν έχεις δηλώσει πριν τις εκλογές ότι θα ψηφίσεις τον ΣΥΡΙΖΑ και θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσδοκάς σε κάποιου είδους πρόσβαση. Η εικόνα της Γιάννας Αγγελοπούλου να δηλώνει "απέναντι στο σύστημα" και ότι θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, με συγχωρείτε ξεπερνάει... είναι, Πιραντέλο, Ιονέσκο, είναι Μίστερ Μπιν… Ολα μαζί, είναι πέραν των ορίων!» προσέθεσε χαρακτηριστικά.

Τον Μάρτιο του 2013 ο κ. Γεωργιάδης έθετε επίσης μερικά καυτά ερωτήματα για το "πού πήγαν τα εκατομμύρια των Ολυμπιακών Αγώνων". Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση