GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή των εκλογών

Σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, άνεμοι έως 6 και πρόσκαιρα κατά τόπους έως 7 μποφόρ και περιορισμένη αστάθεια θα είναι τα χαρακτηριστικά...

Σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, άνεμοι έως 6 και πρόσκαιρα κατά τόπους έως 7 μποφόρ και περιορισμένη αστάθεια θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού από σήμερα έως και την Κυριακή των εκλογών.

Το Σάββατο τοπικά φαινόμενα αναμένονται κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά και την Πελοπόννησο, ενώ την Κυριακή τα φαινόμενα θα είναι λίγα και τοπικά, κατά κύριο λόγο στην Πελοπόννησο.

Η θερμοκρασία το Σάββατο αναμένεται να φτάσει κατά τόπους τους 37 έως 38 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά και τους 35 στις νησιωτικές περιοχές, ενώ την Κυριακή θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και θα φτάσει κατά τόπους τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά και τους 36 με 37στις νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 5 και πρόσκαιρα κατά τόπους έως 6 μποφόρ στο Ιόνιο. Στο Αιγαίο οι βόρειοι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 έως 6 μποφόρ όμως στο Νότιο Αιγαίο το Σάββατο και την Κυριακή θα φτάνουν πρόσκαιρα κατά τόπους και τα 7 μποφόρ.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση