GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχιλλέα Καραμανλής

Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής αναλαμβάνει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Γεννήθηκε το 1974. Μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά από μικρός ανέ...

Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής αναλαμβάνει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Γεννήθηκε το 1974. Μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά από μικρός ανέπτυξε ιδιαίτερο δεσμό με τον τόπο καταγωγής του, τις Σέρρες. Σπούδασε Ιστορία και Οικονομικά στο Hamilton College της Νέας Υόρκης και, στη συνέχεια, αποφοίτησε από τη σχολή μεταπτυχιακών σπουδών Διεθνών Σχέσεων Fletcher School of Law and Diplomacy του Tufts University στη Βοστόνη.

Από το 2002 έως το 2004 εργάστηκε στην ελβετική τράπεζα επενδύσεων UBS Warburg στο Λονδίνο. Τα τελευταία δέκα χρόνια, εργάζεται ως διευθυντικό στέλεχος στη ναυτιλιακή επιχείρηση Mantinia Shipping, με έδρα τον Πειραιά.

Παράλληλα, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Είναι γιος του Αχιλλέα Καραμανλή και της Νίκης Διαμαντή-Καραμανλή. Με τη γυναίκα του Μιράντα Μιχαλοπούλου-Καραμανλή έχουν τρία παιδιά: την Αναΐς, 11 ετών, την Άρια, 10 ετών, και τον Αχιλλέα, 6 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση