GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στο Λονδίνο: Έφηβος θύμα bullying αυτοκτόνησε στις γραμμές του τρένου μπροστά στα μάτια συμμαθητών του - ΦΩΤΟ

Ήταν την ώρα αιχμής, που ο 14χρονος Σαμ Κόνορ παρέδωσε τα πράγματά του στους φίλους του και πήδηξε στις γραμμές του τρένου ξαπλώνοντα...

Ήταν την ώρα αιχμής, που ο 14χρονος Σαμ Κόνορ παρέδωσε τα πράγματά του στους φίλους του και πήδηξε στις γραμμές του τρένου ξαπλώνοντας και περιμένοντας τον συρμό. Το τέλος ήρθε στιγμές μετά με 50 τρομοκρατημένους συμμαθητές του να ουρλιάζουν από φρίκη και θλίψη. Κάποιοι από τους μαθητές ισχυρίζονται ότι ο 14χρονος ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού στο ρωμαιοκαθολικό σχολείο Σαλέσιαν στο Τσέρτσεϊ.

Δεκάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν σήμερα για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο έφηβο, αφήνοντας λουλούδια και μηνύματα συμπαράστασης, ενώ πολλοί από τους συμμαθητές του έκλαιγαν γοερά.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν τη στιγμή της τραγωδίας προκαλώντας ανατριχίλα. Τα κορίτσια άρχισαν να κλαίνε ενώ τα αγόρια έπεσαν στα γόνατα φωνάζοντας "Σαμ, Σαμ". Δέκα λεπτά μετά όλοι οι μαθητές απομακρύνθηκαν από τις Αρχές. Μία φοιτήτρια ιατρικής έτυχε να βρίσκεται στο σημείο και αμέσως κατέβηκε στις ράγες και έσπευσε κοντά στον νεκρό μαθητή. Κατέρρευσε κι άρχισε να κλαίει. Ήταν η πιο εφιαλτική στιγμή της. Οι γονείς των μαθητών ανέφεραν ότι τα παιδιά τους τούς ενημέρωσαν ότι ο Σαμ υφίστατο bullying και ενδέχεται αυτό να ήταν η αιτία της αυτοκτονίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση