GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης στο CNBC: Ήταν νίκη για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη - ΒΙΝΤΕΟ

«Ζήτησα ισχυρή εντολή για να αλλάξω τη χώρα και ο ελληνικός λαός ανταποκρίθηκε στο αίτημα αυτό και είμαι πολύ ευγνώμων. Αυτός ήταν ο ...

«Ζήτησα ισχυρή εντολή για να αλλάξω τη χώρα και ο ελληνικός λαός ανταποκρίθηκε στο αίτημα αυτό και είμαι πολύ ευγνώμων. Αυτός ήταν ο βασικός στόχος μας, σχεδόν αγγίξαμε το 40%, ένα απίστευτο ποσοστό στο σημερινό πολιτικό σκηνικό», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του στο αμερικανικό κανάλι CNBC και συνέχισε:

«Και τώρα έχω στα χέρια μου μια ισχυρή εντολή για να φέρω εις πέρας την ατζέντα μας, να αναπτύξουμε την οικονομία, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας αλλά κυρίως να κάνουμε τους πολίτες να νοιώσουν ασφαλείς ξανά.

Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης θα ανακοινωθεί αύριο (σήμερα), γι’ αυτό και σας ζητώ λίγο υπομονή ως προς αυτό. Η ορκωμοσία θα γίνει την Τρίτη, θα έχουμε την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Τετάρτη και η δουλειά μας ξεκινά ουσιαστικά από αύριο το πρωί.

Και συνέχισε: «Θα λάβουμε ψήφο εμπιστοσύνης την Κυριακή 21 Ιουλίου και φυσικά οι συζητήσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους μας θα ξεκινήσουν άμεσα. Ήμασταν ξεκάθαροι, θέλουμε να εφαρμόσουμε μια ατζέντα ανανέωσης και αναδιάρθρωσης για τη χώρα και αυτό είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο και το γνωρίζω πολύ καλά.... Απόψε επιτρέψτε μας να γιορτάσουμε αυτή τη σημαντική νίκη, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη. Απ’ ό,τι φαίνεται η Χρυσή Αυγή δεν ξεπέρασε το απαιτούμενο 3% και δεν εισέρχεται στη Βουλή, γεγονός που είναι μεγάλη νίκη για την Δημοκρατία. Είμαι πολύ υπερήφανος που ανέλαβα την ηγεσία ενός κόμματος που ήταν στο 28% στις προηγούμενες εκλογές και τώρα σχεδόν αγγίξαμε το 40% και έλαβα μια απόλυτη πλειοψηφία που για πολλούς ήταν ασύλληπτο λίγα χρόνια πριν».

Mitsotakis: It's an important victory for Europe, not just for Greece from CNBC.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση