GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Debate Κατρούγκαλου - Κουμουτσάκου

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής...

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόρειο Τομέα της Β' Αθηνών, Γιώργος Κατρούγκαλος με τον τομεάρχης Εξωτερικών και υποψήφιο βουλευτή στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών με τη Ν.Δ., Γιώργο Κουμουτσάκο.
"Χτυπάω πολιτικές και όχι πρόσωπα, γιατί αυτή είναι η πολιτική κληρονομιά που έχω πάρει. Η πολιτική σας λοιπόν οδήγησε σε έναν συμβιβασμό που εμείς δεν κάναμε, δεν έχετε λοιπόν να κατηγορείτε εμάς για κάτι που δεν κάναμε, ενώ το κάνατε εσείς" είπε ο κ. Κουμουτσάκος.
Ο κ. Κατρούγκαλος ανταπάντησε "η δική μου θέση είναι ότι έθεσαν τον πήχη πολύ χαμηλά και παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να τον περάσουν και μετά ασκούσαν κριτική σε εμάς που καλύψαμε όλα αυτά τα σημεία του erga omnes, της ονομασίας για όλες τις χώρες".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση