GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Debate Σκουρλέτη - Ρουσόπουλου

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος ...

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, και ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Β Αθηνών, Θεόδωρος Ρουσόπουλος.
"Θεωρώ ότι ο κ. Τσίπρας έκανε ένα βασικό λάθος, όταν έχεις μια στρατηγική 3 με 4 ημέρες πριν τις εκλογές δεν την αλλάζεις. Φαντάζομαι βεβαίως ότι θα δημιουργήσει ένα γεγονός και το δημιούργησε είναι η αλήθεια. Όμως, σημασία δεν έχει αν δημιουργείς ένα γεγονός αλλά αν τελικά σε ωφελεί πολιτικά αυτό. Είναι πιθανόν στο κομμάτι της συσπείρωσης των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ να βοήθησε αυτή η συνέντευξη, επειδή ο Πρωθυπουργός δέχθηκε αρκετά δύσκολες ερωτήσεις, σε κάποιες απάντησε, σε κάποιες άλλες εμφανώς αμήχανος δεν μπόρεσε να απαντήσει, εγώ προσωπικά αν ήμουν σύμβουλός του δεν θα του πρότεινα να βγει σε αυτή τη συνέντευξη" σχολίασε ο κ. Ρουσόπουλος.
"Νομίζω και μόνο το γεγονός της υψηλής τηλεθέασης δείχνει ότι όχι μόνο προκάλεσε το ενδιαφέρον, αλλά δείχνει ότι ο κόσμος είχε την ανάγκη να ακούσει πράγματα τα οποία δεν αναδείχθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα. Θα μου πείτε τελικά από το περιεχόμενο της συνέντευξης καλύφθηκε αυτό το κενό; Νομίζω πώς όχι. Περισσότερο υπήρχε μια προσπάθεια από τους δημοσιογράφους που έκαναν τη συνέντευξη να σταθούν σε γεγονότα που κατά καιρούς είχε αναδείξει ο τηλεοπτικό σταθμός και λιγότερο σε ότι αφορά τα προγράμματα, τις προτάσεις και τα ζητήματα της επόμενης ημέρας" ανταπάντησε ο κ. Σκουρλέτης.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση