GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Debate Τζανακόπουλου - Δένδια

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α Αθην...

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α Αθηνών, Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β Αθηνών, Νίκος Δένδιας.
"Αυτο το οποίο ζητάμε από τους πολίτες, αυτό το οποίο τους λέμε είναι να συγκρίνουν που βρισκόταν η χώρα το 2014. Σήμερα έχουμε βγει από τα μνημόνια, το χρέος έχει ρυθμιστεί, η κάθε κυβέρνηση έχει πλέον λυμένα τα χέρια της για να μπορεί να ασκήσει πολιτικές που αντιστοιχούν στο αξιακό σύμπαν που κάθε πολιτική δύναμη επιλέγει να κινείται. Έχω την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το πεδίο έχει την προγραμματική υπεροχή" ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος.
Ο Νίκος Δένδιας ανταπάντησε ότι "εμείς έχουμε μια εντελώς διαφορετική θεώρηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μια γέφυρα πηγαίνει από το 2014, που τα πράγματα στο τέλος του 2014 είχαν αρχίσει να πηγαίνουν καλά, είχε ανάπτυξη 0,8%. Πηγαίνουν λοιπόν από το 2014 στο 2019, αγνοώντας τι συνέβη το 2015. Μιλάνε για ένα καλύτερο κράτος, αντιλαμβάνομαι ότι αυτό περιλαμβάνει και την ασφάλεια, όπως τώρα την έχει ο πολίτης, είναι δηλαδή αυτό είναι αποτελεσματικό κράτος; Το Μάτι είναι στοιχείο αποτελεσματικού κράτους; Το Μάτι είναι στοιχείο αποτελεσματικού κράτους; Οι άδειες Κουφοντίνα είναι στοιχείο αποτελεσματικού κράτους; Το χάος των φορολογικών νόμων που αλλάζουν κάθε τρεις μήνες είναι στοιχείο αποτελεσματικού κράτους; Δεν υπάρχει κανένας τομέας στον οποίο να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να διεκδικήσει εύσημα για να ζητήσει την ψήφο των πολιτών".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση