GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιρανός αξιωματούχος αποκαλύπτει ότι οι ΗΠΑ είχαν απειλήσει με επίθεση μετά την κατάρριψη του drone

Προειδοποιητικό μήνυμα στο Ιράν απέστειλαν οι ΗΠΑ. Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής άμυνας του Ιράν, Γκολαμρέζα Τζαλ...

Προειδοποιητικό μήνυμα στο Ιράν απέστειλαν οι ΗΠΑ. Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής άμυνας του Ιράν, Γκολαμρέζα Τζαλαλί δήλωσε ότι οι ΗΠΑ προειδοποίησαν για περιορισμένο χτύπημα σε βάτος της χώρας μετά την κατάρριψη αμερικανικού μη επανδρωμένου στρατιωτικού αεροσκάφους (drone) στον Κόλπο.

«Μετά την κατάρριψη του drone, οι ΗΠΑ μας είπαν μέσω διπλωματικών μεσολαβητών ότι ήθελαν να πραγματοποιήσουν μια περιορισμένη επιχείρηση», δήλωσε ο Τζαλαλί, που είναι επίσης υψηλόβαθμος διοικητής στους Φρουρούς της Επανάστασης. «Αλλά η απάντηση του Ιράν ήταν ότι θεωρούμε κάθε επιχείρηση έναρξη πόλεμου».

Μία ημέρα αφού καταρρίφθηκε το drone στον Κόλπο, Ιρανοί αξιωματούχοι δήλωσαν στο Reuters στις 21 Ιουνίου ότι η Τεχεράνη έλαβε μήνυμα από τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ μέσω του Ομάν, που προειδοποιούσε ότι επίκειται αμερικανική επίθεση στο Ιράν.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση