GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος για τον ισχυρό σεισμό στην Κοζάνη

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:50 με επίκεντρο 10 χιλιόμετρα νότια της Κοζάνης. Όπως ανέφερε ο Γεράσιμος Π...

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:50 με επίκεντρο 10 χιλιόμετρα νότια της Κοζάνης. Όπως ανέφερε ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος, διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού ήταν στα δυτικά του φράγματος του Πολυφύτου, όπου είχε σημειωθεί ο μεγάλος σεισμός του Μαΐου του 1995, με μέγεθος 6,6, Ρίχτερ.
Με τα 4,6 Ρίχτερ ακολούθησε δέκα λεπτά αργότερα ένας μικρότερος σεισμός, μεγέθους 3,8 Ρίχτερ, με περίπου την ίδια εστία.
"Η εκτίμησή μου είναι ότι -προς το παρόν, όπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία- πρόκειται για μεμονωμένη σεισμική δραστηριότητα που δεν μας βάζει σε ιδιαίτερη ανησυχία. Ωστόσο, τυπικά χρειάζεται προσεκτική παρακολούθηση" τόνισε  o κ. Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση