GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρουσιάστρια και αστέρι του Instagram πέθανε στο πρώτο δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι στη Βρετανία - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Η παρουσιάστρια και αστέρι του Instagram και του YouTube, Emily Hartridge βρήκε τραγικό θάνατο στο πρώτο δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίν...

Η παρουσιάστρια και αστέρι του Instagram και του YouTube, Emily Hartridge βρήκε τραγικό θάνατο στο πρώτο δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι στη Βρετανία.

Η 35χρονη πέθανε μετά τη σύγκρουση με ένα φορτηγό, σύμφωνα με τη Sun. Είχε περισσότερους από 340 χιλιάδες χρήστες στο κανάλι της στο Youtube.

Η οικογένειά της ανήρτησε μια ανακοίνωση στον λογαριασμό της άτυχης γυναίκας στο instagram: "Τα νέα είναι δραματικά, είναι απαίσιο που πρέπει να το πούμε μέσω του Instagram αλλά γνωρίζοντας πόσοι περιμένετε να δείτε σήμερα την Έμιλι, σας ενημερώνουμε από εδώ. Η Έμιλι είχε ένα τραγικό δυστύχημα χθες και άφησε την τελευταία της πνοή. Την αγαπάμε και δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Άγγιξε τόσες πολές ζωές και είναι δύσκολο να φανταστούμε τη ζωή χωρίς αυτήν. Ήταν ένα πολύ ξεχωριστό άτομο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση