GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με συνδρομή της Interpol οι έρευνες για τον ομαδικό βιασμό Βρετανίδας στην Αγία Νάπα - Νέες λεπτομέρειες στο φως

Με τη συνδρομή τις Interpol συνεχίζονται οι έρευνες για την καταγγελία του ομαδικού βιασμού Βρετανίδας από Ισραηλινούς τουρίστες στην...

Με τη συνδρομή τις Interpol συνεχίζονται οι έρευνες για την καταγγελία του ομαδικού βιασμού Βρετανίδας από Ισραηλινούς τουρίστες στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει άλλους τρεις Ισραηλινούς, το DNA των οποίων εντοπίστηκε.

Τα ισραηλινά Μέσα αναφέρουν ότι Κύπριοι ανακριτές αναμένεται να πάνε στο Ισραήλ και να ζητήσουν από ταξιδιωτικά γραφεία να παραδώσουν λίστες με τουρίστες οι οποίοι διέμεναν στο συγκεκριμένο συγκρότημα διαμερισμάτων τις ημέρες που έγινε η σχετική καταγγελία. Στην συνέχεια, όπως συμπληρώνει το Channel 12, θα λάβουν δείγματα DNA προκειμένου να τα ταυτοποιήσουν με τα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στην σκηνή.

Το δημοσίευμα της Haaretz επικαλούμενο πληροφορίες, αναφέρει ότι η Αστυνομία δεν γνωρίζει τις ταυτότητες των τριών νέων υπόπτων ενώ, συμπληρώνει, εντοπίστηκαν δείγματα DNA δυο εκ των επτά κρατούμενων νεαρών στο δωμάτιο όπου φέρεται να έγινε ο βιασμός.

Η Haaretz λέει ότι τα δείγματα DNA που λήφθηκαν από τα ρούχα της 19χρονης Βρετανίδας ταυτίζονται με έναν άλλο ύποπτο και πάλι αγνώστου ταυτότητας. Επιπρόσθετα, στην Βρετανίδα εντοπίστηκαν δείγματα DNA κρατουμένων, οι οποίοι ανακρινόμενοι αρνήθηκαν ότι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους 36 καταθέσεις ενώ αναμένεται να λάβουν άλλες 20 και καθοριστικό ρόλο αναμένεται να έχει η μαρτυρία της ίδιας της 19χρονης. Οι Αρχές έχουν συλλέξει διάφορα τεκμήρια από το δωμάτιο στην Αγία Νάπα ενώ, όπως αναφέρουν τα ισραηλινά Μέσα, το συγκεκριμένο δωμάτιο δόθηκε σε άλλους επισκέπτες, χωρίς προηγουμένως να έχει καθαριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση