GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Χρυσοχοΐδης κλάδεψε τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ...

Παραιτήθηκε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ζή...

Παραιτήθηκε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ζήτησε την παραίτηση του Αρχηγού ο οποίος του την υπέβαλλε χωρίς καθυστέρηση.
Προηγήθηκε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο για τις προτεραιότητες στην αστυνόμευση και για την ενίσχυση των νευραλγικών υπηρεσιών, με τον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να μην καλεί στην πρώτη αυτή συνάντηση τον Αρχηγό, τον Υπαρχηγό και τους Επιθεωρητές της ΕΛ.ΑΣ.
Πληροφορίες  σημείωναν  ότι μετά το πέρας της σύσκεψης ο υπουργός ζήτησε την παραίτηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ και έτσι αναμένεται να ακολουθήσει έκτακτο ΚΥΣΕΑ για την τοποθέτηση νέου Αρχηγού στο σώμα αλλά και για τα υπόλοιπα πρόσωπα της φυσικής ηγεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση