GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΩΤΕΣ! Oι δύο υφυπουργοί (Μιχαηλίδου, Κεφαλογιάννης) που είναι ζευγάρι...

Δόμνα Μιχαηλίδου και Γιάννης Κεφαλογιάννης είναι το… love story της νέας κυβέρνησης.  Η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ήτ...

Δόμνα Μιχαηλίδου και Γιάννης Κεφαλογιάννης είναι το… love story της νέας κυβέρνησης. 
Η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που επέλεξε ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια θέση στη νέα κυβέρνηση. Εκείνη ανέλαβε υφυπουργός Εργασίας κι εκείνος υφυπουργός Υποδομών.
Εδώ και καιρό, όπως αναφέρει η Espresso, η σχέση τους ήταν… talk of the townστους διαδρόμους των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς. Λίγο μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ήρθε και η αποκάλυψη πως οι δυο νεαροί υφυπουργοί είναι ζευγάρι.

Δόμνα Μιχαληλίδου και Γιάννης Κεφαλογιάννης γνωρίστηκαν στα γραφείατης ΝΔ πριν από περίπου 8 μήνες. Εκείνος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εκείνη σύμβουλος του προέδρου του κόμματος. Από τότε είναι μαζί αλλά δεν ήθελαν να δίνουν αφορμές για σχόλια και συζητήσεις.
Πέρα από κάποιες φορές που τους είχαν δει μαζί σε μπαράκια γύρω από την οδό Βουλής ή σε γνωστό καφέ στην Πανεπιστημίου, Γιάννης Κεφαλογιάννης και Δόμνα Μιχαηλίδου ήθελαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Πρόσωπα που… γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις υποστηρίζουν ότι ο έρωτας ανάμεσα στους δυο υφυπουργούς μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και κανείς δεν αποκλείει εκτός από υπουργικές αποφάσεις να… υπογράψουν κι άλλο χαρτί: αυτό του γάμου.
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση