GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης

Ο Μάκης Βορίδης αναλαμβάνει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και πτυχι...

Ο Μάκης Βορίδης αναλαμβάνει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει δε Master of Laws στο University of London, ειδικευμένος σε θέματα Διεθνούς Εμπορικού Δικαίου και Ποινικού Δικαίου. Μιλάει απταίστως Αγγλικά και Γαλλικά.

Τον Σεπτέμβριο του 2007 εκλέγεται για πρώτη φορά βουλευτής με τον Λαϊκό Ορθόθοξο Συναγερμό. Τον Νοέμβριο του 2011, διορίστηκε Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στην κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ υπό τον Λουκά Παπαδήμο. Στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία. Επανεξελέγη στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 (με λίστα). Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 επανεξελέγη βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Αττικής.

Έχει διατελέσει Υπουργός Υγείας στην Κυβέρνηση Σαμαρά και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Σήμερα έχει ορισθεί από τον πρόεδρο της ΝΔ ως Τομεάρχης Εσωτερικών. Επίσης κατέχει το αξίωμα του αντιπροέδρου της ειδικής επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ για τη μετανάστευση.

Ο Μάκης Βορίδης διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην ΑΘήνα και είναι ειδικευμένος σε θέματα Διεθνούς Εμπορικού Δικαίου και Ποινικού Δικαίου.

Είναι παντρεμένος με την παιδίατρο Δανάη Μιχελάκου με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο και μία κόρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση