GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βελόπουλος έκανε μήνυση σε υποψήφιο βουλευτή της Ελληνικής Λύσης

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, αποφάσισε να κρατήσει την έδρα της Λάρισας προκαλώντας την αντίδραση του υποψηφίου Θ...

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, αποφάσισε να κρατήσει την έδρα της Λάρισας προκαλώντας την αντίδραση του υποψηφίου Θανάση Νασίκα. Στη συνέχεια ο κ. Βελόπουλος υπέβαλε μήνυση για εξύβριση, απειλή και συκοφαντική δυσφήμηση.
Ο Θανάσης Νασίκας αναδείχθηκε πρώτος στους σταυρούς στη Λάρισα με 1.308 σταυρούς.
Στη συνέχεια ο κ. Νασίκας δήλωσε στο paidis.com ότι ο κ. Βελόπουλος είναι «άφιλος και ανέντιμος», ζητώντας απαντήσεις για την απόφασή του να κρατήσει την έδρα της Λάρισας.
“Ολη αυτή η συμπεριφορά του με οδηγούν σήμερα στην απόφαση να αποχωρήσω από την Ελληνική Λύση ζητώντας παράλληλα συγνώμη από όλους εκείνους που με εμπιστεύθηκαν και με ψήφισαν. Τους διαβεβαιώνω ότι πολύ σύντομα θα βρεθούμε όλοι μαζί σε άλλο πολιτικό φορέα” τόνισε.
Τι απάντησε στον Realfm 97,8 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης
"Το 3,7% είναι τεράστια επιτυχία. Περάσαμε από φωτιά και ατσάλι και μείναμε όρθιοι. Και είχαμε και πολλούς εντός του κόμματος, οι οποίοι λειτουργούσαν ως δούρειοι ίπποι. Τους καταλάβαμε, τους διώξαμε, φύγανε και μένουμε εμείς που μπαίνουμε σε μια διαδικασία" ανέφερε σε συνέντευξή του στον Reafm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Ερωτηθείς για τη μήνυση που κατέθεσε είπε "είναι μια προσωπική αντιπαράθεση που αφορά την επιλογή μου να μην αδικήσω έναν άνθρωπο που πήρε 3000 σταυρούς και να δώσω την έδρα σε κάποιον άλλον που έχει 1200. Η ζωή με έμαθε να λειτουργώ έντιμα. Δεν μπορώ έναν άνθρωπο που πήρε στην Ά Θεσσαλονίκης 3000 σταυρούς να τον αδικήσω. Δεν είναι η καρέκλα το ζητούμενο για μένα. Ούτε ο Θεός δεν θέλει το άδικο. Ένας άλλος πήρε 3000 σταυρούς στο ίδιο κόμμα με σένα, εσύ πήρες 1200. Ο κ. Νασίκας είπε διάφορα, δεν μπαίνω στη διαδικασία αυτή, είναι προσωπική αντιπαράθεση. Μπαίνω στην ουσία, είναι άδικο να πεις σε αυτόν που πήρε 3000 σταυρούς ότι δίνω την έδρα σε αυτόν που πήρε 1200. Αυτά σε εμάς δεν υπάρχουν. Όποιος νίκησε στον στίβο των εκλογών αυτός δικαιούται να πάρει την έδρα. Στην τελική έπρεπε να επιλέξω μια έδρα, κάποιος θα στεναχωριόταν".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση