GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι κυρώσεις στην Τουρκία για τους S-400 ισχύουν κανονικά

Με «πραγματικές και αρνητικές συνέπειες» απαντά το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στα δημοσιεύματα που θέλουν να βρίσκεται προ των πυλών η επίσημη...

Με «πραγματικές και αρνητικές συνέπειες» απαντά το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στα δημοσιεύματα που θέλουν να βρίσκεται προ των πυλών η επίσημη παραλαβή του ρωσικού συστήματος S-400 στην Τουρκία, ξεκαθαρίζοντας πως η στάση της Ουάσινγκτον για το συγκεκριμένο θέμα είναι «απίστευτα συνεπής» και δεν έχει αλλάξει.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Μόργκαν Ορτέιγκους, τόνισε ότι είναι γνωστές σε όλους οι κυρώσεις που προβλέπονται στο πλαίσιο του CAATSA (νόμος για την αντιμετώπιση των αντιπάλων της Αμερικής μέσω κυρώσεων). Όπως μάλιστα υπενθύμισε, στις συγκεκριμένες κυρώσεις περιλαμβάνεται και η αναβολή της συμμετοχής στο πρόγραμμα των μαχητικών F-35.

Παρόλα όμως αυτά η εκπρόσωπος εμφανίστηκε επιφυλακτική για τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι η παραλαβή θα ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας, λέγοντας πως υπάρχουν καθημερινά ρεπορτάζ και πως δεν πρόκειται για «κάτι το πολύ καινούργιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση