GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για ούζα στο Λαύριο ο Τσίπρας - Η βόλτα στην περιοχή, οι selfies και η απάντηση για τις... διακοπές - ΒΙΝΤΕΟ

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες των εθνικών εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας παρέθεσε το καθιερωμένο γεύμα στους δημοσιογράφους που καλύπτουν τ...

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες των εθνικών εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας παρέθεσε το καθιερωμένο γεύμα στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ. Ο Πρωθυπουργός επέλεξε αυτή τη φορά το Λαύριο, όπου έφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, συνοδευόμενος από υποψήφιους βουλευτές και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο, έκανε βόλτα στους δρόμους της περιοχής και έβγαλε selfies με πολίτες.

Ιδιαίτερα χαλαρός και με καλή διάθεση, δήλωσε αισιόδοξος για τις εκλογές, ενώ εκτίμησε ότι οι καιρικές συνθήκες δεν θα επηρεάσουν πολύ το ποσοστό της αποχής καθώς πιστεύει ο κόσμος θα πάει να ψηφίσει.

Ο κ. Τσίπρας ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους εάν προγραμματίζει τις διακοπές του για το επόμενο διάστημα. «Την απάντηση θα σας την δώσω τη Δευτέρα, όταν θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα» τους είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση