GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντοπίστηκε κάρτα sim στα ρούχα του serial killer της Κύπρου

Συγγενείς του serial killer της Κύπρου πήγαν το Σάββατο να τον επισκεφτούν στις Κεντρικές Φυλακές. Στα ρούχα που μετέφεραν μαζί τους ...

Συγγενείς του serial killer της Κύπρου πήγαν το Σάββατο να τον επισκεφτούν στις Κεντρικές Φυλακές.

Στα ρούχα που μετέφεραν μαζί τους και τα οποία προορίζονταν για τον 35χρονο ίλαρχο της Εθνικής Φρουράς, που καταδικάστηκε σε επτά φορές ισόβια, εντοπίστηκε μία κάρτα sim, σύμφωνα με το reporter.com.cy.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κατά τον έλεγχο, μέλη του σωφρονιστικού ιδρύματος εντόπισαν στην τσέπη ενός παντελονιού την κάρτα του κινητού τηλεφώνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο “Ορέστης” δεν φαίνεται να έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο. Τα δύο συγγενικά του πρόσωπα ισχυρίζονται ότι δεν γνώριζαν ότι μέσα στην τσέπη του παντελονιού υπήρχε η κάρτα sim.

Ερευνάται εάν η συγκεκριμένη κάρτα ήταν εκείνη που χρησιμοποιούσε ο serial killer πριν από τη σύλληψη του και την οποία δεν είχαν εντοπίσει οι ανακριτές.

Πηγή πληροφοριών: reporter.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση