GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε από τη ζωή ο εστιάτορας των stars στη Σκόπελο - Ντε Νίρο, Τραβόλτα και Όλιβερ είχαν γευτεί τους μεζέδες του

Θλίψη έχει προκαλέσει σε όλη τη Σκόπελο η είδηση του θανάτου του εστιάτορα, Γιώργου Κοσμά σε τροχαίο δυστύχημα. Πρόκειται για τον ιδ...

Θλίψη έχει προκαλέσει σε όλη τη Σκόπελο η είδηση του θανάτου του εστιάτορα, Γιώργου Κοσμά σε τροχαίο δυστύχημα.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της πιο διάσημης ταβέρνας του νησιού, της ξακουστής "Κουζίνα της Κυράτσως", όπου αποτελούσε αγαπημένο στέκι πολλών σταρ του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Astra TV που επικαλείται η Espresso, ο άτυχος 76χρονος κινούταν στην περιοχή Γλυστέρι Σκοπέλου όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο ανατράπηκε.

Οι μέχρι στιγμής έρευνες των αστυνομικών έδειξαν ότι ο Γιώργος Κοσμάς προσπάθησε να φρενάρει, αλλά δεν έπιασαν τα φρένα, ενώ μια από τις ρόδες του αυτοκινήτου «βρήκε» σε πέτρα, με συνέπεια το όχημα να ανατραπεί.

Όλοι στη Σκόπελο έλεγαν τα καλύτερα τόσο για τον 76χρονο Γιώργο Κοσμά όσο και για τη σύζυγό του Κυράτσω, αφού οι δυο τους αποτελούσαν επί δεκαετίες ένα αχτύπητο δίδυμο στον χώρο της εστίασης του νησιού.

Εκείνος με τις επιχειρηματικές ιδέες του η Κυράτσω με τις σπεσιαλιτέ της, κατάφεραν ώστε να γίνει η ταβέρνα στο λιμάνι της Σκοπέλου πόλος έλξης επισκεπτών και χολιγουντιανών σταρ. Τις σπεσιαλιτέ της Κουζίνας της Κυράτσως έχουν απολαύσει, μεταξύ άλλων, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο και ο Τζον Τραβόλτα, ενώ ανάμεσα στους φαν είναι και η Μαριάννα Λάτση. Με διθυραμβικά σχόλια για τη μαγείρισσα και το εστιατόριο έχει αναφερθεί στο παρελθόν και ο άλλοτε «βασιλιάς» της κουζίνας Τζέιμι Όλιβερ.

Στην περιοχή Γλυστέρι η οικογένεια Κοσμά διατηρούσε έως το 2013 παραθαλάσσια ταβέρνα Το Παλιό Καρνάγιο, για την οποία ο αδικοχαμένος επιχειρηματίας είχε φτάσει μέχρι το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, προκειμένου να βρει το δίκιο του, καθώς την έκταση διεκδικούσε την ίδια εποχή και η Μονή Μεγίστης Λαύρας. Όλα ξεκίνησαν το 2004, όταν η Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας κατέθεσε αγωγή κατά της οικογένειας Κοσμά, αμφισβητώντας την ιδιοκτησία της στο κομμάτι γης όπου γειτονεύουν. Παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων που συγκέντρωσαν υπογραφές, αλλά και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το μοναστήρι κέρδισε όλες τις δίκες, φτάνοντας ακόμα και στον Άρειο Πάγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση