GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Δαλάκα αποκαλύπτει τι θα κάνει τα χρήματα που κέρδισε από το Survivor - BINTEO

Στην Ελλάδα επέστρεψε η νικήτρια του Survivor Κατερίνα Δαλάκα, δηλώνοντας ευτυχισμένη για τη νίκη της στο Survivor. «Είναι θέμα προσπ...

Στην Ελλάδα επέστρεψε η νικήτρια του Survivor Κατερίνα Δαλάκα, δηλώνοντας ευτυχισμένη για τη νίκη της στο Survivor. «Είναι θέμα προσπάθειας και κόπου, είναι όλα στο χέρι μας νομίζω. Χαίρομαι που τα κατάφερα και θέλω να το αφιερώσω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου όλον αυτόν τον καιρό και τους αγαπώ πάρα πολύ», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

«Οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι, οπότε είναι μια μεγάλη ευκαιρία σε τέτοια ηλικία να έχει κάποιος ένα τέτοιο χρηματικό ποσό. Νομίζω ότι θα κάνω πάρα πολύ άνετα την προετοιμασία μου, χωρίς να έχω το οποιοδήποτε άγχος. Θα βοηθήσω την οικογένειά μου και ανθρώπους που έχουν ανάγκη και από εκεί και πέρα, μακάρι να έρθουν όλα καλά και να κάνω και κάποια επένδυση. Θα δείξει…»

Όσο για το ποσό που έλαβε, πέρα από το χρηματικό έπαθλο, είπε: «Όλοι λένε ότι θέλουν. Φυσικά και είχα μια πάρα πολύ καλή πρόταση, αλλά αν δεν εξακριβώσει κάποιος το ποσό δεν μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ήταν πολύ καλά και δόξα τω Θεό έχω βγει πάρα πολύ κερδισμένη από αυτό το παιχνίδι».

Η Κατερίνα Δαλάκα είπε επίσης ότι με τον Ατακάν και τον Γιουσούφ είναι πολύ καλή φίλη.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση