GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tσίπρας: Σήμερα αποδεικνύεται η μεγάλη υποκρισία και τα εθνικά ψεύδη της ΝΔ στο Μακεδονικό

Σήμερα αποδεικνύονται η «μεγάλη υποκρισία και τα εθνικά ψεύδη» της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και η «εθνική συκοφαντία και η σκευωρία» π...

Σήμερα αποδεικνύονται η «μεγάλη υποκρισία και τα εθνικά ψεύδη» της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και η «εθνική συκοφαντία και η σκευωρία» που έστησε εναντίον της κυβέρνησης, επισημαίνει σε ανάρτηση του στο twitter ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

«Σήμερα, πλέον, αποδεικνύεται η μεγάλη υποκρισία και τα εθνικά ψεύδη της ΝΔ στο Μακεδονικό. Αποδεικνύεται η εθνική συκοφαντία και η σκευωρία που έστησαν εναντίον μας. Εκεί όπου θα έπρεπε να είμαστε όλοι ενωμένοι, αποφάσισαν να διχάσουν το λαό για να κερδίσουν λίγες ψήφους», έγραψε ο κ. Τσίπρας.

Παράλληλα έχει επισυνάψει βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 15 δευτερολέπτων από ομιλία του πρωθυπουργού που αναφέρεται στο ζήτημα και καλεί τον κ. Μητσοτάκη να ζητήσει "συγγνώμη" εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας από τον ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση