GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Ύδρα ο Μπόνο των U2 - Η φωτογραφία μπροστά από το σπίτι του Κοέν - ΦΩΤΟ

Στην Ύδρα βρέθηκε αυτές τις μέρες ο Μπόνο, παρέα με την οικογένειά του, αλλά και φίλους. Μεταξύ άλλων, ο διάσημος τραγουδιστής των U2...

Στην Ύδρα βρέθηκε αυτές τις μέρες ο Μπόνο, παρέα με την οικογένειά του, αλλά και φίλους.

Μεταξύ άλλων, ο διάσημος τραγουδιστής των U2 επισκέφτηκε για «προσκύνημα» το σπίτι του Λέοναρντ Κοέν, στην Ύδρα, μπροστά από το οποίο φωτογραφήθηκε με τη σύζυγό του Άλι, ορισμένα από τα παιδιά του και κάποιους φίλους.

Η σχετική φωτογραφία αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Instagram, συνοδεία στίχων του τραγουδιού «Bird on the Wire».

Ο Λέοναρντ Κοέν είχε αγοράσει το συγκεκριμένο παραδοσιακό σπίτι τον Σεπτέμβριο του 1960 και έζησε εκεί, επί επτά χρόνια, με τη σύντροφό του, Μάριαν. Σε αυτή την κατοικία, που αγόρασε με χρήματα που του είχε αφήσει στην κληρονομιά της η γιαγιά του, έγραψε ορισμένα από τα σημαντικότερα έργα του. Έπειτα από τον θάνατό του, ο δρόμος όπου βρίσκεται το σπίτι πήρε επισήμως το όνομά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση