GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικηγόρος ξενοδόχου: Η 10χρονη αδελφή τους που ήταν μαζί με τα δύο κορίτσια δεν κατάλαβε ότι πνίγονταν - ΒΙΝΤΕΟ

«Το ξενοδοχείο τηρούσε όλους τους κανόνες ασφαλείας» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο κ. Δημητριάδης, δικηγόρος της οικογένειας των προσαχθέντων απ...

«Το ξενοδοχείο τηρούσε όλους τους κανόνες ασφαλείας» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο κ. Δημητριάδης, δικηγόρος της οικογένειας των προσαχθέντων από το ξενοδοχείο της Ρόδου, στην πισίνα του οποίου πνίγηκαν δύο κορίτσια από τη Γαλλία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, βάσει του νόμου, οι κανόνες ασφαλείας είναι «η αναγραφή του βάθους της πισίνας, η ύπαρξη σωσιβίων, η ένδειξη ότι απαγορεύονται οι βουτιές και το ωράριο λειτουργίας που αναγράφεται και έχει άμεση συνάρτηση με το ωράριο του ναυαγοσώστη.

Όπως είπε τα δύο κορίτσια μπήκαν στην πισίνα 20 λεπτά μετά το κλείσιμό της και πνίγηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κυρίως, χωρίς κανένας από τους παρόντες να καταλάβει το ο,τιδήποτε.

«Η τρίτη, 10χρονη αδελφή που ήταν μαζί τους, μάλιστα, γύρισε την πλάτη της και δεν κατάλαβε τίποτα», είπε σχετικά για να συμπληρώσει ότι το περιστατικό δεν έγινε αντιληπτό από κανέναν που ήταν στο σημείο.

«Υπήρχε κόσμος εκεί που δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν φώναξε κανένας τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση