GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρατούσαν αιχμάλωτη την κόρη τους για 10 χρόνια

Μία πληροφορία από έναν γείτονα οδήγησε την αστυνομία στο σπίτι όπου μία 19χρονη ζούσε αιχμάλωτη των γονιών της για δέκα χρόνια. Η έφ...

Μία πληροφορία από έναν γείτονα οδήγησε την αστυνομία στο σπίτι όπου μία 19χρονη ζούσε αιχμάλωτη των γονιών της για δέκα χρόνια.

Η έφηβη που έχει ειδικές ανάγκες, φέρεται να βρίσκεται σε σύγχυση ενώ η αστυνομία την εντόπισε στο πατρικό της στο Τέντερντεν του Κεντ, όπου εκρατείτο αιχμάλωτη για 10 χρόνια.

Οι γονείς της συνελήφθησαν για αμέλεια ενώ ξεκίνησε έρευνα έπειτα από ισχυρισμούς ότι οι αρμόδιες Αρχές δεν έκαναν σωστά έλεγχο για την κατάσταση του κοριτσιού, που οι γονείς της κράτησαν σπίτι και φέρεται να της παρείχαν διδασκαλία κατ' οίκον από τα εννιά της χρόνια.

Ωστόσο, έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν και κανείς ποτέ δεν την ξαναείδε, καθώς την κρατούσαν αιχμάλωτη μέσα στο σπίτι. Πηγή είπε στη βρετανική εφημερίδα Sun ότι "το κορίτσι ήταν σε σύγχυση όταν τη βρήκαν και οδηγήθηκε σε μονάδα φροντίδας ώστε να λάβει ψυχική και σωματική βοήθεια. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ερωτήματα για το πώς συνέβη αυτό. Είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό πώς έγινε. Το κορίτσι δεν έχει πάει σε παθολόγο ή σε οδοντίατρο για τόσα χρόνια. Οι παιδαγωγικές αρχές και οι κοινωνικές υπηρεσίες έχασαν τα ίχνη της".

Οι γονείς της αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση ενώ συνεχίζεται η έρευνα. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό τι κρύβεται πίσω από την αιχμαλωσία της έφηβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση