GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Τενερίφη: 15χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στους γονείς του και μετά πήδηξε στον γκρεμό

Μπροστά στα μάτια σοκαρισμένων τουριστών ένας 15χρονος Βρετανός μαχαίρωσε τους γονείς του και στη συνέχεια πήδηξε σε γκρεμό βάθους 15...

Μπροστά στα μάτια σοκαρισμένων τουριστών ένας 15χρονος Βρετανός μαχαίρωσε τους γονείς του και στη συνέχεια πήδηξε σε γκρεμό βάθους 15 μέτρων.

Το αγόρι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κοντά σε μία στάση λεωφορείου αφού μαχαίρωσε τους γονείς του μπροστά σε μπαρ και εστιατόρια στην Κόστα Αντέχε στα νότια της Τενερίφης, όπου η οικογένεια διαμένει.

Μέλη ασθενοφόρου έσπευσαν στο σημείο με τη μητέρα του αγοριού να μεταφέρεται σε κοντινό νοσοκομείο ενώ ο πατέρας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην άλλη πλευρά του νησιού.

Το αγόρι νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση σε άλλο νοσοκομείο. Φρουρείται από άνδρες της εθνικής αστυνομίας αλλά δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη σύλληψη.

Μέχρι στιγμής το περιστατικό διαχειρίζεται ως υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας και σ' αυτήν επέτεινε ενδεχομένως και η ψυχική υγεία του εφήβου.

Η οικογένεια είναι Βρετανοί υπήκοοι και μένουν στο νησί. Το περιστατικό συνέβη σε πολυσύχναστη τουριστική περιοχή στη Λας Τεράθας και Αβενίδα ντε Λος Πουέμπλος. 

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση