GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φυτεία με 1.600 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε στον Παρνασσό - ΦΩΤΟ

Φυτεία με 1.600 συνολικά δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε στον Παρνασσό και συγκεκριμένα σε ορεινή και δύσβατη περιοχή του Δήμου Αμφί...

Φυτεία με 1.600 συνολικά δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε στον Παρνασσό και συγκεκριμένα σε ορεινή και δύσβατη περιοχή του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας Φθιώτιδας.

Οι αστυνομικοί που προσέγγισαν τη φυτεία, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για έναν ειδικά διαμορφωμένο – εκχερσωμένο χώρο με εμφυτευμένα δενδρύλλια κάνναβης, ο οποίος εκτεινόταν σε επτά επίπεδα, ενώ εντός αυτού υπήρχαν δύο χώροι κατόπτευσης.

Ο χώρος τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση και την Τρίτη στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών & Λαμίας, των Ο.Π.Κ.Ε. & της Ο.Ε.Π.Τ.Α. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, καθώς και των Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, τα ανωτέρω δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από δύο έως και τριών μέτρων, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας εντοπίστηκαν δύο αυτοσχέδιες δεξαμενές νερού, μεγάλης χωρητικότητας, διάφορα σκαπτικά εργαλεία και λάστιχα για το πότισμα και την περιποίηση των δενδρυλλίων, καθώς και τρία αυτοσχέδια καταλύματα για την ανάπαυση των καλλιεργητών.

Ενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση