GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η μητέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε από μπασκέτα στη Χίο - ΒΙΝΤΕΟ

Η μητέρα του 19χρονου, που βρήκε τραγικό θάνατο όταν καταπλακώθηκε από μπασκέτα στη Χίο, μιλάει στο Star για τη στιγμή που ενημερώθηκ...

Η μητέρα του 19χρονου, που βρήκε τραγικό θάνατο όταν καταπλακώθηκε από μπασκέτα στη Χίο, μιλάει στο Star για τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι κάτι σοβαρό συνέβη στο παιδί της. 

"Με πήρε κάποιος φίλος του Σταύρου και μου είπε ότι έχει πέσει η μπασκέτα επάνω στο κεφάλι του", είπε η μητέρα του άτυχου παιδιού.

Στο μεταξύ, αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το πώς ακριβώς συνέβη το δυστύχημα. "Κάρφωσε στην μπασκέτα και όπως κάρφωσε προφανώς κρεμάστηκε, η μπασκέτα ξεκόλλησε από τη βάση και με το πέσιμο και με το βάρος της μπασκέτας, έπεσε το παιδί πίσω. Χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού" αναφέρει.

Αμέσως μετά, επικράτησε πανικός. Οι φίλοι του έτρεξαν στα γειτονικά μαγαζιά να ζητήσουν βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ. Το παλικάρι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της Χίου, όμως ήταν ήδη πολύ αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση