GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο εδώλιο τον Οκτώβριο για τον βιασμό 19χρονης ΑμεΑ ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Τοπαλούδη

Στις 7 Οκτωβρίου θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω ο 20χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ε...

Στις 7 Οκτωβρίου θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω ο 20χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, προκειμένου να λογοδοτήσει για τον βιασμό μιας 19χρονης με ειδικές ανάγκες στην περιοχή του Ενυδρείου, μόλις τρεις ημέρες μετά την ανεύρεση της σορού της άτυχης Ελένης στη θαλάσσια περιοχή Φώκια.

Εκτός από τον 20χρονο, η Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου παραπέμπει σε δίκη και έναν 23χρονο Ρομά, ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με τον 20χρονο βίασαν από κοινού την άτυχη κοπέλα που έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που αποκαλύπτει η "Δημοκρατική", το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου 2018 οι δύο νεαροί με πρόθεση και κατόπιν μεταξύ τους συναπόφασης εξανάγκασαν την 19χρονη σε συνουσία και σε άλλη ασελγή πράξη.

Όλα άρχισαν, όπως αναφέρει η Espresso, στον υπαίθριο χώρο πίσω από την εκκλησία του Ευαγγελισμού στη Ρόδο, όπου της πρότειναν να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο. Την οδήγησαν σε απόμερο σημείο δίπλα στην παραλία του Ενυδρείου και την εξανάγκασαν σε ασελγή πράξη. Στη συνέχεια την επιβίβασαν ξανά στο αυτοκίνητο και τη μετέφεραν σε άλλο σημείο της παραλίας για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση