GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στον Πόρο: Μαρτυρία στον ΑΝΤ1 της γυναίκας που μίλησε στον πιλότο του ελικοπτέρου

«Πήγαμε εμείς κοντά και ήταν εκεί το ελικόπτερο, ετοιμαζόταν και μιλάγαμε εκεί με τον πιλότο. Μου έλεγε για τα παιδιά του, για τα εγγ...

«Πήγαμε εμείς κοντά και ήταν εκεί το ελικόπτερο, ετοιμαζόταν και μιλάγαμε εκεί με τον πιλότο. Μου έλεγε για τα παιδιά του, για τα εγγόνια, ένας νεότατος άνθρωπος», ανέφερε στον ΑΝΤ1 η γυναίκα που συνομίλησε με τον πιλότο του ελικοπτέρου λίγο πριν αυτό πέσει στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και τον Γαλατά. 

«Μετά από λίγα λεπτά ήρθαν οι επιβάτες, με ταξί, δύο κύριοι, ούτε τους ξέρω, ούτε τον πιλότο γνωρίζω, ούτε το όνομά του, τίποτα. Είδε και τα παιδάκια μου, λέω μας επιτρέπετε να δούμε, δεν έχουμε δει ξανά από κοντά. Ναι, λέει. Λέω για να μας αφήνετε έχετε και εσείς παιδιά και εγγόνια και μου λέει ναι, έχω», πρόσθεσε και αναφέρθηκε στα δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή του ελικοπτέρου. 

«Δεν πήρε ύψος, δεν ξέρω τι να πω. Είναι και αυτά μέσα στη μέση, δεν έχουν κάποια ένδειξη, κάτι. Ξέρετε αυτές τις μπάλες που βάζουν πολλές φορές στα σύρματα για να φαίνονται.  Έπιασε με τον μπροστά τον έλικα, λίγο πήγε κάπως έτσι να σταθεροποιηθεί, χτύπησε και πίσω και έγινε όλο αυτό. Έπαθα μεγάλο σοκ και εγώ και τα παιδιά μου και η μητέρα μου. Ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητο και ήταν όλα ακριβώς μπροστά μας σαν να το βλέπαμε στην τηλεόραση. Ήταν φοβερό».

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση