GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυστηρά συμβουλευτικός και αμισθί ο ρόλος της Γιάννας Αγγελοπούλου και της «Επιτροπής 2021» ξεκαθάρισε ο Γεραπετρίτης

Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου Αποκλειστικά συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση αποφασιστικό θα έχει η επιτροπή για το 20...

Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου

Αποκλειστικά συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση αποφασιστικό θα έχει η επιτροπή για το 2021. Αυτό ξεκαθάρισε μιλώντας στη Βουλή ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το επιτελικό κράτος.

Το θέμα ήγειρε η αντιπολίτευση με τον κ. Σπίρτζη του ΣΥΡΙΖΑ να ερωτά για ποιο λόγο η κυβέρνηση δεν περίμενε μία εβδομάδα ακόμα ώστε να ψηφιστεί το νομοσχέδιο, το οποίο περιέχει διατάξεις για την επιτροπή του 2021 πριν να ανακοινώσει την κα Γιάννα Αγγελοπούλου ως επικεφαλής της επιτροπής.

Απαντώντας ο κ. Γεραπετρίτης τόνισε ότι πρόκειται για μια επιτροπή συμβουλευτική του Πρωθυπουργού και ότι η τελική απόφαση για τις εορταστικές εκδηλώσεις θα ανήκει μόνο στη Βουλή και στην κυβέρνηση.

«Μόνο προτάσεις και δράσεις οι οποίες θα πρέπει να αναληφθούν θα κάνει η επιτροπή. Δεν υπάρχει αποφασιστική λειτουργική αρμοδιότητα στην επιτροπή», είπε ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι τα μέλη της επιτροπής θα εργαστούν αμισθί.

Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση