GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στον Γύρο της Πολωνίας: Νεκρός 22χρονος ποδηλάτης

Ο Βέλγος ποδηλάτης Μποργκ Λάμπρεχτ σκοτώθηκε σε ηλικία 22 ετών από πτώση που είχε στο τρίτο ετάπ του γύρου της Πολωνίας. Ο άτυχος ποδ...

Ο Βέλγος ποδηλάτης Μποργκ Λάμπρεχτ σκοτώθηκε σε ηλικία 22 ετών από πτώση που είχε στο τρίτο ετάπ του γύρου της Πολωνίας. Ο άτυχος ποδηλάτης έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του και είχε πτώση, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι περίπου 60 μίλια πριν το τέλος της διαδρομής Χορζόφ - Ζάμπριζε στην Πολωνία.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε κατά τη διάρκεια σοβαρής επέμβασης στο κεφάλι. «Η μεγαλύτερη τραγωδία που θα μπορούσε να συμβεί στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναθλητές του Μποργκ. Αναπαύσου εν ειρήνη» ανέφερε η ομάδα του άτυχου Βέλγου ποδηλάτη.

Ο 22χρονος αθλητής θεωρούταν από τους πλέον υποσχόμενους έχοντας κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών πέρσι.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση