GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στη Γαλλία – 250 παιδιά θύματα παιδόφιλου γιατρού

Συγκλονισμένη είναι η Γαλλία μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση παιδοφιλίας με πρωταγωνιστή έναν γνωστό χειρουργό. Σύμφωνα με δημο...

Συγκλονισμένη είναι η Γαλλία μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση παιδοφιλίας με πρωταγωνιστή έναν γνωστό χειρουργό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 66χρονος σήμερα Ζοέλ λε Σκουαρνέκ φέρεται, να έχει επιτεθεί ή να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά περίπου 250 παιδιά, ηλικίας ακόμη και 4 ετών. Πολλά από τα παιδιά ήταν υπό την επήρεια αναισθησίας, ενώ φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι ο γιατρός κρατούσε ημερολόγιο με τις αρρωστημένες πράξεις του.

Σημειώνεται ότι ο γιατρός είχε συλληφθεί και καταδικαστεί το 2005 γιατί είχε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας, αλλά τότε του επετράπη να ασκεί το επάγγελμά του στο νοσοκομείο της Ζονζάκ, στη δυτική Γαλλία. Αυτό μέχρι το 2017, όταν συνελήφθη, μετά τις κατηγορίες για βιασμό δύο κοριτσιών ηλικίας τεσσάρων και έξι ετών.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του ο γιατρός αρνείται τον βιασμό, αλλά αναγνωρίζει την «αποκλίνουσα συμπεριφορά» του με τα κορίτσια.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης χαρακτηρίζουν τον Ζοέλ λε Σκουαρνέκ ως τον χειρότερο παιδόφιλο στην ιστορία της Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση