GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει ο θάνατος της 26χρονης που έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην Καλαμάτα

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία ο θάνατος της 26χρονης γυναίκας που έπεσε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην ...

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία ο θάνατος της 26χρονης γυναίκας που έπεσε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην Καλαμάτα, και σκοτώθηκε.

Τη γυναίκα βρήκε νεκρή πρόσωπο του στενού της οικογενειακού περιβάλλοντος, ενώ ακόμη παραμένει άγνωστος ο λόγος της πτώσης.

Η 26χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο το μεσημέρι στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, με πολλαπλά κατάγματα, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ κλιμάκιο της Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας διερευνά τα ακριβή αίτια του περιστατικού, δηλαδή αν πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία.

Νωρίτερα οι γονείς της άτυχης γυναίκας είχαν μεταβεί στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια έδωσαν κατάθεση στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, το περιστατικό πρέπει να συνέβη λίγες ώρες νωρίτερα κι όχι το μεσημέρι, όταν κι έγινε αντιληπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση