GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη στην Ινδία: Δύο άνδρες βίασαν και αποκεφάλισαν 3χρονο κοριτσάκι

Φρίκη προκαλεί η είδηση για την αρπαγή, τον βιασμό και τον αποκεφαλισμό ενός κοριτσιού τριών ετών, από δύο άνδρες, στην Ινδία. Οι δύο...

Φρίκη προκαλεί η είδηση για την αρπαγή, τον βιασμό και τον αποκεφαλισμό ενός κοριτσιού τριών ετών, από δύο άνδρες, στην Ινδία.

Οι δύο άνδρες απήγαγαν το κοριτσάκι από την αποβάθρα ενός σιδηροδρομικού σταθμού στο Τζαμσεντπούρ του κρατιδίου Τζαρκάντ, την περασμένη Παρασκευή.

Το κορίτσι κοιμόταν δίπλα στη μητέρα του στον σιδηροδρομικό σταθμό, όταν ξαφνικά εξαφανίστηκε. Πλάνα από μια κάμερα ασφαλείας δείχνουν έναν άνδρα να περπατάει κρατώντας στα χέρια του το παιδί που κοιμόταν. Η μητέρα του κατήγγειλε την εξαφάνιση το επόμενο πρωί. Φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι θεωρεί ύποπτο τον εραστή της, τον άνδρα για τον οποίο είχε εγκαταλείψει τον σύζυγό της.

Το οπτικό υλικό βοήθησε την αστυνομία να εντοπίσει τους δύο κύριους υπόπτους, ηλικίας περίπου 30 ετών, και οι οποίοι φέρεται ότι οδήγησαν την αστυνομία στο πτώμα.

Το ακέφαλο πτώμα του παιδιού εντοπίστηκε την Τρίτη κρυμμένο μέσα σε μια πλαστική σακούλα πίσω από θάμνους σε απόσταση περίπου τεσσάρων χλμ από τον σιδηροδρομικό σταθμό, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να βρεθεί και το κεφάλι του άτυχου κοριτσιού.

Εκτός από τους δύο βασικούς κατηγορούμενους, συνελήφθη και ένας τρίτος άνδρας για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ένας εκ των δραστών, ο Ρινκού Σαχού, είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί έχοντας εκτίσει ποινή για την απαγωγή και απόπειρα δολοφονίας ενός κοριτσιού το 2015. Ο Σαχού βρισκόταν μαζί με την μητέρα και το κορίτσι στην αποβάθρα του τρένου. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο Σαχού, πατέρας τριών παιδιών, έχει διαπράξει πολλές φορές εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.

Η Ινδία κατέχει ένα θλιβερό ρεκόρ στα εγκλήματα εις βάρος παιδιών με περίπου 20.000 βιασμούς παιδιών να έχουν καταγραφεί το 2016, σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία. Ο ΟΗΕ αναφέρει πως ένα στα τρία θύματα βιασμού στην Ινδία είναι ανήλικο, ενώ σχεδόν οι μισοί από τους δράστες είναι γνωστοί των θυμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση