GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας 35 ετών, χθες το πρωί, στον Βόλο, όταν το αυτοκίνητό του έπεσε στο πίσω μέρος προπορευόμενου φορτηγο...

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας 35 ετών, χθες το πρωί, στον Βόλο, όταν το αυτοκίνητό του έπεσε στο πίσω μέρος προπορευόμενου φορτηγού.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 6:15 χθες το πρωί, στον αυτοκινητόδρομο Βόλου-Βελεστίνου, σε μία μεγάλη ευθεία μεταξύ Χαλυβουργίας Ελλάδος και ΠΕΒ.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε στο πίσω μέρος προπορευόμενου φορτηγού, με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος του αυτοκινήτου, να ανατραπεί και να εγκλωβιστεί ο οδηγός.

Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισαν τον 35χρονο, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείου του Βόλου. Ήταν όμως ήδη αργά.

Λόγω του τροχαίου δυστυχήματος, η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο διεκόπη και για μία ώρα η διέλευση των οχημάτων γινόταν από παράδρομο του αυτοκινητόδρομου, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση