GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το φορτίο με μπανάνες... έκρυβε 52 κιλά κοκαΐνης - Μεγάλη επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη - ΦΩΤΟ

Μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης εντόπισε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης σε εμπορευματοκιβώτιο με μπανάνες...

Μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης εντόπισε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης σε εμπορευματοκιβώτιο με μπανάνες, που έφτασε στη χώρα μας από τη Λατινική Αμερική.

Το ύποπτο εμπορευματοκιβώτιο εντοπίστηκε στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων του λιμένα Θεσσαλονίκης και με τη συνδρομή αυτοκινούμενης μονάδας X-RAY του Α΄ Τελωνείου Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε ότι στον εξωτερικό χώρο του μηχανισμού ψύξης του ψυγείου υπήρχε μία ύποπτη οργανική μάζα.

Ακολούθησε έλεγχος του εσωτερικού χώρου του εμπορευματοκιβωτίου και του μηχανισμού ψύξης, με τη συνδρομή στελεχών κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της λιμενικής Αρχής και αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών. Μέσα στον μηχανισμό ψύξης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 47 πακέτα που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 52 κιλών και 931 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε επίσης το εμπορευματοκιβώτιο – ψυγείο ως μέσο απόκρυψης και μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση