GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στη Ρωσία: Νέες εκρήξεις με 5 τραυματίες σε αποθήκες πυρομαχικών - ΤΩΡΑ

Πέντε άτομα τραυματίσθηκαν από νέες εκρήξεις που σημειώθηκαν στις αποθήκες πυρομαχικών κοντά στην πόλη Ατσίνσκ στην περιοχή του Κρασν...

Πέντε άτομα τραυματίσθηκαν από νέες εκρήξεις που σημειώθηκαν στις αποθήκες πυρομαχικών κοντά στην πόλη Ατσίνσκ στην περιοχή του Κρασνογιάρσκ, μεταδίδει το πρακτορείο TASS επικαλούμενο τον διευθυντή του τοπικού νοσοκομείου Ντενίς Λέμπεντεφ.

«Ναι, υπάρχουν πέντε τραυματίες. Πρόκειται για μια γυναίκα, η οποία θα παραμείνει για νοσηλεία και για τέσσερα άτομα με μεσαία τραύματα, δύο αστυνομικούς και δύο στρατιωτικούς», δήλωσε ο Λέμπεντεφ.

Οι αρχές αποδίδουν τις νέες εκρήξεις στους κεραυνούς που έπληξαν τις αποθήκες πυρομαχικών. Από τις εκρήξεις που είχαν σημειωθεί στις 5 Αυγούστου στις αποθήκες πυρομαχικών και στην πυρκαγιά που προκλήθηκε εν συνεχεία είχε χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και είχαν τραυματισθεί οκτώ, ενώ από την περιοχή είχαν απομακρυνθεί 11.000 άτομα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση