GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνω από 6.000 θεατές παρακολούθησαν Πάολα, Λέκκα και Φερεντίνου να ερμηνεύουν Μίκη Θεοδωράκη - ΒΙΝΤΕΟ

Μία από τις πολυπληθέστερες συναυλίες, που έχουν γίνει στην ιστορία του θεσμού, πραγματοποιήθηκε στο Νέο Πάρκο Φλώρινας στο πλαίσιο τ...

Μία από τις πολυπληθέστερες συναυλίες, που έχουν γίνει στην ιστορία του θεσμού, πραγματοποιήθηκε στο Νέο Πάρκο Φλώρινας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΠΡΕΣΠΕΣ 2019» για τα 95 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη.

Στη συναυλία συμμετείχε η ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», και στο πρώτο μέρος ο Βασίλης Λέκκας τραγούδησε τις ερωτικές μελωδίες του Μίκη, ενώ στο δεύτερο μέρος η Πάολα, μετά από παρότρυνση του ίδιου του συνθέτη ερμήνευσε 13 τραγούδια του.

Σύμφωνα με υπολογισμούς της αστυνομίας την παρακολούθησαν περί τους 6.000 θεατές. «Μόνο η συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο ίδιο σημείο της πόλης ξεπέρασε σε κόσμο αυτό που ζήσαμε χθες» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο καλλιτεχνικός διευθυντής των εκδηλώσεων Γιώργος Λιάνης. «Βάπτισμα πυρός» στην ερμηνεία μεγάλων Ελλήνων συνθετών ήταν η συμμετοχή της νεαρής ερμηνεύτριας από τη Φλώρινα, Έλενας Φερεντίνου.

Μετά το τέλος της συναυλίας πλήθος κόσμου «πολιόρκησε» για μια χειραψία και ένα αυτόγραφο τους δύο τραγουδιστές, ενώ υπήρξε και ένα στιγμιότυπο, όταν ο γιος του Γρηγόρη Λαμπράκη πλησίασε την Πάολα λέγοντάς της, «είμαι ο γιος του γελαστού παιδιού που μόλις τραγούδησες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση