GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη ΜΕΘ του Αγίου Σάββα διασωληνωμένη η 65χρονη τραυματίας από την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι - ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τον θώρακα φέρει η 65χρονη τραυματίας της ναυτικής τραγωδίας στο Πόρτο Χέλι. Τα τραύματά της προκλήθηκ...

Σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τον θώρακα φέρει η 65χρονη τραυματίας της ναυτικής τραγωδίας στο Πόρτο Χέλι. Τα τραύματά της προκλήθηκαν από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο σκαφών.

Η τάχιστη αντίδραση του Λιμενικού και των θαλάσσιων ταξί είχε ως αποτέλεσμα να ανασυρθεί ζωντανή καθώς λόγω των κακώσεων ήταν αδύνατο να κολυμπήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο κοντινότερο νοσοκομείο του Άργους, προκειμένου να σταθεροποιηθούν οι ζωτικές της λειτουργίες.

Στη συνέχεια κρίθηκε ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί χειρουργικά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας. Το πρωί μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Αγίου Σάββα όπου παραμένει διασωληνωμένη και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Το βίντεο από την ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση