GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρόεδρος της Βουλής της Νέας Ζηλανδίας ταΐζει με μπιμπερό τον 6 μηνών γιο βουλευτή - ΒΙΝΤΕΟ

Όσο ο μπαμπάς του μιλούσε, ο πρόεδρος της Βουλής της Νέας Ζηλανδίας τον κράτησε στην αγκαλιά του αναλαμβάνοντας τη φροντίδα του. Ο λό...

Όσο ο μπαμπάς του μιλούσε, ο πρόεδρος της Βουλής της Νέας Ζηλανδίας τον κράτησε στην αγκαλιά του αναλαμβάνοντας τη φροντίδα του. Ο λόγος για τον έξι εβδομάδων Τουτανεκάι, γιο του βουλευτή των Εργατικών Ταμάτι Κόφεϊ και του συζύγου του, ο οποίος γεννήθηκε τον περασμένο μήνα από παρένθετη μητέρα.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Τρέβορ Μάλαρντ, απευθύνθηκε στους βουλευτές που συζητούσαν για τις τιμές των καυσίμων και ζήτησε να επικρατήσει ησυχία γιατί τάιζε με μπιμπερό τον μικρούλη.

"Υπάρχουν φορές που μπορώ να φανώ χρήσιμος", αστειεύτηκε στο Reuters ο Μάλαρντ, προσθέτοντας ότι, όποτε μπορεί, προσπαθεί να βοηθάει τους βουλευτές που έχουν μαζί τους στην αίθουσα τα παιδιά τους.

Περίπου 12 βουλευτές απέκτησαν πρόσφατα παιδιά και η πρωθυπουργός της χώρας, η Τζασίντα Άρντερν, έγινε πέρυσι η πρώτη πρωθυπουργός στην παγκόσμια ιστορία που πήρε άδεια μητρότητας και η δεύτερη αιρετή ηγέτης στον κόσμο που γέννησε ενώ ασκούσε το αξίωμά της.

Ο Μάλαρντ είναι ο ίδιος πατέρας τριών ενήλικων παιδιών αλλά και παππούς για έξι εγγόνια, ενώ ελπίζει ότι περισσότερα μέλη της Βουλής θα ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση