GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πετυχημένη η «πρόβα τζενεράλε» της Εθνικής - Επιβλήθηκε με 74-51 της Βενεζουέλας - ΒΙΝΤΕΟ

Με την κατάκτηση του τίτλου του διεθνούς τουρνουά «Άτλας» συνδύασε την «πρόβα τζενεράλε» πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της...

Με την κατάκτηση του τίτλου του διεθνούς τουρνουά «Άτλας» συνδύασε την «πρόβα τζενεράλε» πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας η εθνική.

Στον τελικό, οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου επικράτησαν με 74-51 της Βενεζουέλας στην πόλη Σουότσου και αναχωρούν για την Ναντζίνγκ, όπου θα βρουν τον Κώστα Σλούκα (πετάει στις 22:25 απόψε), και την Κυριακή (1/9, 15:00) αντιμετωπίζουν το Μαυροβούνιο στην πρεμιέρα. Πέρασε τον Νίκο Γκάλη (168) σε συμμετοχές ο αρχηγός της «γαλανόλευκης», Γιάννης Μπουρούσης, και βρίσκεται πλέον στην 9η θέση με 169.

Εκτός... ενδεκάδας απέναντι στη Βενεζουέλα έμεινε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λόγω ενός ερεθισμού που παρουσίασε στο γόνατο. Για προληπτικούς λόγους, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τον άφησε να ξεκουραστεί.

Αγωνίστηκαν, αν και με προβλήματα, οι Κώστας Παπανικολάου (ενοχλήσεις στο γόνατο), Θανάσης Αντετοκούνμπο (διάταση στην ποδοκνημική) και Αντώνης Κόνιαρης (φαρυγγίτιδα).

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 25-36, 39-57, 51-74

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση